Siden er under opbygning,... indtil den er færdig, brug Shoppen fra forsiden eller klik her

 

 Køb/Bestilling  

 


Køb/bestilling foretages via mail. i mailen opgives, hvilke produkter, antal/mængde man vil købe, samt fulde navn og adresse.Der sælges IKKE gødning til andre formål end til gødskning af akvarier, orkidéer og lignende formål, hvis jeg konstaterer, eller får mistanke om, at det bestilte har det formål at fremstille fyrværkeri eller evt. til anden form for pyroteknik, forbeholder jeg mig ret til at nægte salget.

Efterfølgende vender jeg tilbage og angiver en samlet pris inkl. forsendelse.

Gødningsstoffer og andet til salg på siden kan bestilles via denne mailadresse   Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Betaling foregår ved bankoverførsel, dog mod kontant ved afhentning eller evt. via paypal logo

(ved anvendelse af PayPal, skal der tilskrives et gebyr på 5%.) brug denne mailadresse som indgangsvinkel til Paypal   Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

OBS!

Ved køb under 50,- kr. påregnes et ekspeditionsgebyr på 50,- kr.


Læs dette ang. forsendelse!

Fremover sendes alle forsendelser udelukkende via Coolrunner/DAO. Forsendelser via DAO leveres også weekend og helligdage.
Op til 2 Kg kan sendes til din adresse.Alle andre str. vil skulle afhentes via pakkeshop så tæt på din adresse som muligt....

Alle priser er plus forsendelse, som er de til enhver tid gældende priser hos Coolrunner, samt en evt. forsvarlig emballage, som er afhængig af volumen.
En samlet pris vil blive oplyst efter henvendelse..

Alle forsendelser foregår standard som pakke forsendelse, hvor køber oplyses om tracking nummer til forsendelsen der på den måde kan følges via internet eller der sendes sms til din telefon så du ved hvornår pakken er klar til afhentning eller den evt. er afleveret på din hjemadresse.

Vær opmærksom på, ved køb af varer på f.eks. 5 kg, vil emballagen bidrage til den samlede vægt, som derved går i den næste pris-kategori!